Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με πέντε απουσίες στο Anfield η Southampton

Με πέντε απουσίες στο Anfield η Southampton

Την Southampton υποδέχεται το βράδυ του Σαββάτου στο Anfield η Liverpool για την 35η αγωνιστική της Premier League, με τους Saints να έχουν πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσουν και μέχρι και πέντε απουσίες βασικών παικτών τους.

Οι Reds θέλουν τη νίκη το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στη Southampton, για να διατηρήσουν ζωντανές τις όποιες ελπίδες εισόδου στην τετράδα τους έχουν απομείνει.

Η αποστολή τους όμως δεν θα είναι εύκολη, παρότι οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να υπολογίζουν σε έξι ποδοσφαιριστές τους.

Συγκεκριμένα, ο Takumi Minamino δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στη Liverpool διότι αγωνίζεται ως δανεικός στους Saints.

Οι Danny Ings, Ryan Bertrand, Oriol Romeu και Will Smallbone δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών τους και δεν αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για το Σάββατο.

Μάλιστα, ο πρώην Κόκκινος, Danny Ings κινδυνεύει να χάσει ακόμη και το EURO λόγω του νέου τραυματισμού που υπέστη.

Το καλό νέο για την Southampton είναι πως ο Jannik Vestegaard θα έχει τελικά δικαίωμα συμμετοχής, καθώς οι Saints κέρδισαν την έφεση και η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στον αγώνα με την Leicester έπαψε να ισχύει.

Όσο αφορά την θέση του τερματοφύλακα, ο προπονητής της Southampton, Ralph Hasenhuttl δήλωσε πως στο Anfield θα ξεκινήσει ο Fraser Forster και όχι ο Alex McCarthy.

Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Taki Minamino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com